SCHOONHEIDSSALON BARJA

Laneche Glycopeel behandeling (Fruitzuur peeling)

Jong blijven, wie wil dit nu niet!!

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen is daarbij het sleutelwoord.

Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

Glycolzuur

Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

Resultaat :De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd.

De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

Een glycopeelbehandeling mag niet worden toegepast bij: een actieve vorm van herpes, slechte wondgenezing zoals bij suikerziekte.

Het resultaat van de behandeling / kuur is mede afhankelijk van een juiste thuiszorg met de geadviseerde Laneche producten en een strikte naleving van de opgegeven nazorgmaatregelen.